Ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van mensen die eerder een sushibar gehuurd hebben voor hun feest of evenement? Hieronder leest u onze reviews.

Sushicatering in Krommenie

Tijdens een event in Krommenie heeft huureensushibar.nl samen met huureencocktailbar.nl en huureentapasbar.nl de catering verzorgd. Het event liep uit op een zeer geslaagde avond.

Hennafeest in Rotterdam

Tijdens een Hennafeest in Rotterdam heeft Barplaza met haar sushibar de catering verzorgd. Tijdens dit event is de sushi uitsluitend geserveerd door vrouwelijke cateraars.

Sushibar bij Nathan Rutjes

Voormalig profvoetballer Nathan Rutjes heeft huureensushibar.nl uitgenodigd om voor een evenement dat door hem georganiseerd werd sushi te serveren. Een grote eer en een mooi evenement!

Sushibar in Melkweg Amsterdam

Tijdens een event in de Melkweg te Amsterdam mocht Barplaza sushicatering verzorgen. Dit unieke event verliep vlekkeloos en was een groot succes!

Sushicatering voor Samsung

Tijdens een event voor Samsung heeft huureensushibar.nl de catering verzorgd. Het team van Barplaza heeft ter plekke sushi bereid en deze uitgeserveerd aan de gasten. Dit viel zeer goed in de smaak.

huureensushibar voor Mendix event

Tijdens een event van Mendix heeft het professionele team van Barplaza sushi uitgeserveerd. De gasten waren zeer enthousiast over de professionele en goed uitgeruste sushibar en de verse en smakelijke sushi.

Sushibar in Theater Zuidplein

Tijdens een evenement Theater Zuidplein te Rotterdam heeft huureensushibar.nl de catering verzorgd. De sushi werd door de gasten zeer goed ontvangen.

S. Kok - Verjaardag

Helemaal top!
Mijn verjaardag gevierd met een sushi bar dit keer. Een aanrader. Alles kraakvers. Ook nog heerlijke tapas er bij voor de niet liefhebbers. Zeer correcte en gastvrije barman. Dank

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Huur een Sushibar op uw feest of evenement? Dat kan! U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op